Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

N35 Nijverdal – Wierden

Voor een betere doorstroming en veiligheid wordt de autoweg tussen Nijverdal en wierden aangepast naar gescheiden rijbanen en 2x2 rijstroken.

Beheer van financiën, planning, risico’s, kwaliteit en capaciteit van het project en het managementteam hierover van de juiste stuurinformatie voorzien.

Het project

De drukke weg N35 tussen Nijverdal en Wierden verbindt de belangrijke economische regio’s Zwolle/Kampen en Twente. Voor een betere doorstroming wordt de weg aangepast tot een autoweg met gescheiden rijbanen en 2×2 rijstroken. Ten behoeve van een veilige verkeerssituatie wordt ook het aantal oversteken verminderd en voor een deel vervangen door ongelijkvloerse kruisingen.

 

Onze rol

Sinds 2017 verzorgen wij de integrale Projectbeheersing voor het project N35 Nijverdal – Wierden. Dat betekent dat we de financiën, planning, risico’s, kwaliteit en capaciteit van het project beheren en het managementteam hierover van de juiste stuurinformatie voorzien.

 

Hier zijn wij trots op

Inmiddels dragen wij al ruim vier jaar bij aan een beheerst verloop van het project. Momenteel is het project in afwachting van de voorwaarden rondom het Programma Aanpak Stikstof (PAS) en de impact hiervan op het Tracébesluit. Wij ondersteunen het project in deze onzekere tijd door onder andere verschillende planningscenario’s op te stellen en zo de besluitvorming maximaal te bevorderen.

Locatie
Nijverdal - Wierden, 
Industrie
Rijksoverheid
Klant
Rijkswaterstaat
Teamgrootte
6