Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Schapendrijven als teambuildingsactivtiteit
13 oktober 2021

Team PPO-MN (Programma’s, Projecten en Onderhouden – Midden Nederland) van Palladio beleefde deze week een unieke teambuilding activiteit: schapendrijven. Door leiderschap, onderlinge communicatie, lichaamstaal en bovenal samenwerking werd de kudde langs verschillende hindernissen van A naar B begeleid.

Op een originele, ontspannen en humoristische wijze heeft het team onder leiding van schaapherder Erik Bijlsma van Dutchmoors nieuwe inzichten gekregen over hoe zij als team nóg beter kunnen functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s en wanneer geef je elkaar ruimte of trek je juiste de touwtjes wat strakker aan om focus te behouden? Een hele interessante en waardevolle beleving!

 

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
27 mei 2021
Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
Rijksoverheid
26 juni 2021
RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing