Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing
26 juni 2021

Palladio heeft de Samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing van Rijkswaterstaat gegund gekregen!

De opgave van Rijkswaterstaat verandert. Nieuwe ontwikkelingen als duurzaamheid, circulariteit en informatie technologie zijn een vast onderdeel van het werken in projecten geworden. De opgave van Rijkswaterstaat richt zich steeds meer op vervanging en renovatie van bestaande infrastructuur en moet gerealiseerd worden in een complexere en mondiger omgeving. Dit vraagt om een heldere visie en nauwe samenwerking tussen Rijkswaterstaat en marktpartijen.

Daarom zijn wij trots dat onze vertrouwde samenwerkingspartner Rijkswaterstaat ook de nieuwe Samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing gegund heeft aan Palladio groep bv en onze partner Nebest. De komende vier jaar blijven wij als combinatie samen met Rijkswaterstaat verder werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland door de Projectbeheersing, Systeemgerichte Contractbeheersing en Integrale Veiligheid voor projecten en programma’s te verzorgen.

 

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
27 mei 2021
Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
Rijksoverheid
16 september 2021
Een kijkje in de praktijk: A16 Rotterdam