Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Rotterdam 5: Project Follow Up met Jacco Verhaeren
28 oktober 2021

Afgelopen week kwam het projectbeheersingsteam van Rotterdam 5 bijeen in de adembenemende Pulchri Studio in Den Haag voor een Project Follow Up. Met als overkoepelend doel: samen werken aan samenwerken. De groep werd onder begeleiding van Ellen Gommers van EIFFEL in verschillende sessies geprikkeld, geïnspireerd en gemotiveerd.

Niemand minder dan één van Nederlands succesvolste sportcoaches Jacco Verhaeren bij de groep aan om zijn verhaal als topsportcoach en de overeenkomsten tussen de topsport en het bedrijfsleven te vertellen. Na een geslaagde, interactieve middag ging het team huiswaarts met mooie concrete vervolgstappen die in de dagen daarna al direct werden toegepast in de praktijk. Weer een bewijs dat we een heleboel uit de topsport kunnen leren!

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
27 mei 2021
Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
Rijksoverheid
26 juni 2021
RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing