Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Projectbezoek blankenburgverbinding
14 maart 2022

Bij Palladio brengen we regelmatig een bezoek aan de projectlocaties van projecten waar wij bij betrokken zijn, zodat ook onze collega’s die niet direct betrokken zijn bij het desbetreffende project goed op de hoogte zijn van het proces. Zo brachten we vrijdag 11 maart een bezoek aan een project waar wij al een tijd bij betrokken zijn en aan de lat staan voor projectbeheersing, namelijk de Blankenburgverbinding. In het informatiecentrum nam projectdirecteur Blankenburgverbinding Helene Moors ons mee in de historie, voortgang én toekomst van dit bijzondere project. En uiteraard namen we ook een kijkje ter plaatse!

Over project Blankenburgverbinding
De bereikbaarheid van de Rotterdamse regio is van economisch zeer groot belang. Eén van de oplossingen om de bereikbaarheid te verbeteren, is de aanleg van de Blankenburgverbinding. Deze nieuwe weg (A24) verbindt de A15 en de A20 ten westen van Rotterdam. De Blankenburgverbinding bestaat uit de aanleg van een autosnelweg van 2×3 rijstroken, een landtunnel (de Hollandtunnel), een watertunnel (de Maasdeltatunnel), een verdiepte aansluiting op de A20 én een hoge aansluiting op de A15. Maar er is meer. De A20 wordt tot aan het Kethelplein verbreed. Kortom: een megaproject. De nieuwe rijksweg A24 wordt in 2024 opengesteld.

Trots en dankbaar om als partner van Rijkswaterstaat een relevante bijdrage te kunnen leveren aan dit project met een grote maatschappelijke impact voor de regio!

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
27 mei 2021
Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
Rijksoverheid
26 juni 2021
RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing