Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
27 mei 2021

Palladio heeft de opdracht gegund gekregen om de Projectbeheersing voor het Rijkswaterstaat project A6 Lelystad uit te voeren.

Met dit project wordt de capaciteit van de A6 tussen Almere Oostvaarders en Lelystad vergoot. Dit gebeurt door de snelweg te verbreden van 2 naar 3 rijstroken. Deze verbreding wordt eerst uitgewerkt tot een ontwerp-tracébesluit. De verbreding van 2 naar 3 rijstroken ligt vast, zo gauw er door de minister een tracébesluit is genomen.

De verbreding van de A6 tussen Almere Oostvaarders en Lelystad zorgt voor een betere en veilige doorstroming van het verkeer.  Flevoland, Noord-Nederland en de Randstad zijn zo in de toekomst beter bereikbaar. Daarnaast is het zaak het open polderlandschap bij de aanleg van de A6 te bewaren.

Vooruitlopend op de daadwerkelijke start van de werkzaamheden heeft ons Projectbeheersteam een transitie uitgevoerd waarin wij met het team van Rijkswaterstaat afspraken hebben gemaakt over de samenwerking en de invulling van de Projectbeheersing.

Onder aanvoering van Marcel Verbrugge heeft ons team de transitie succesvol afgerond en kunnen we starten om samen met het team van Rijkswaterstaat een mooi en succesvol project te realiseren!

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
26 juni 2021
RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing
Rijksoverheid
16 september 2021
Een kijkje in de praktijk: A16 Rotterdam