Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Kostenmanagement: een lust of een last?
17 februari 2022

Binnen Palladio organiseren we regelmatig kennissessies binnen diverse disciplines. Dit doen we om binnen de verschillende kennisgroepen onze kennis te verbreden en met elkaar te delen, processen te optimaliseren en elkaar een frisse blik te bieden op complexe situaties.

Zo stond er op 17 februari een kennissessie over kostenmanagement op het programma in het clubhuis van EIFFEL. Ervaren kostenmanager bij complexe infrastructurele werken Erik de Bree gaf de groep een mooie inkijk in deze wereld waarbij diverse tips en tricks de revue passeerden. Hoe zouden we naar kostenmanagement moeten kijken, waar liggen de raakvlakken met de andere disciplines binnen een project en wat zijn dé randwaarden voor succes? Genoeg stof tot nadenken! Dankjewel Erik voor je waardevolle bijdrage.

Welke kennis breng jij mee onze organisatie in? Bekijk onze openstaande vacatures!

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
27 mei 2021
Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
Rijksoverheid
26 juni 2021
RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing