Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Kennissessie risicomanagement met Minke Booij
9 november 2021

Op dinsdag 9 november we voor een select gezelschap van collega’s, klanten en partners in Arnhem een kennissessie over risicomanagement. Minke Booij, voormalig hockeyspeelster en directeur van Spieren voor Spieren, trapte de sessie live vanuit huis af met haar inspirerende verhaal. Minke was jarenlang aanvoerster van het Nederlands team dat heerste over de internationale hockeyvelden en weet als geen ander hoe je als persoon, maar zeker ook als team, omgaat met tegenslagen en welke waardevolle lessen je hieruit kan halen.

Projectconsultant Jeroen Kip de aanwezigen op zijn beurt met zijn expertise en praktijkervaring in risicomanagement mee in een leerzaam verhaal over de voorspelbaarheid van trajecten met grote onzekerheden. Wat zijn de belangrijkste verstorende factoren, wat zijn de gevolgen en hoe beperk je de impact op je project? Aanwezigen bedankt voor de goede discussies, open gesprekken en waardevolle kennisdeling. Op naar de volgende kennissessie!

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
27 mei 2021
Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
Rijksoverheid
26 juni 2021
RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing