Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Een kijkje in de praktijk: A16 Rotterdam
16 september 2021

Onze junior adviseurs projectbeheersing brachten tijdens de vliegende start van hun Talentenprogramma een bezoek aan A16 Rotterdam: de nieuwe snelweg tussen de A13 en de A16. Een project waarbij Palladio sinds eind 2020 betrokken is en zorg draagt voor het financieel management, risico- en planningsmanagement, kwaliteitsmanagement en capaciteitsmanagement. 

In het interactieve belevingscentrum Expo A16 Rotterdam werden ze door de informatiemanager bijgepraat over de realisatie van de nieuwe rijksweg, bekeken ze objecten die straks ook langs de nieuwe snelweg te vinden zijn én stapten ze op de fiets om met eigen ogen de status van het project te bekijken.

Trots en dankbaar dat Palladio de komende jaren een bijdrage mag leveren aan de vlottere doorstroming van het verkeer op de A13, A20 en omliggende wegen! Meer over onze betrokkenheid bij dit mooie project lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Rijksoverheid
1 december 2020
Breaking news: Palladio gaat samen met Eiffel
Palladio groep bv gaat samen met EIFFEL. Eiffel is een prachtig bedrijf in Legal, Finance en Technology.
Rijksoverheid
27 mei 2021
Palladio krijgt A6 Lelystad gegund
Rijksoverheid
26 juni 2021
RWS gunt Palladio de samenwerkingsovereenkomst Proces- en Projectbeheersing