Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Integrale projectbeheersing

Palladio heeft veel kennis van en ervaring met de integrale beheersing van programma’s en projecten in de fysieke leefomgeving. We geloven dat een project of programma “in control” blijft als de verschillende projectbeheersingsaspecten (scope, tijd, geld, risico’s) in alle fasen van de levenscyclus integraal worden benaderd. Zo wordt de consistentie en voorspelbaarheid van stuur- en verantwoordingsinformatie geborgd.

 

Betrouwbare projectinformatie

De projectbeheersing moet zo zijn georganiseerd dat het projectteam, veelal georganiseerd volgens het Integraal Projectmanagement Model (IPM), volledig kan vertrouwen op de juistheid van de informatie over scope, tijd, geld en risico’s die de projectbeheersingsfunctie levert. Wij zorgen dat het projectteam altijd over consistente informatie beschikt zodat het project op tijd en binnen budget gerealiseerd kan worden.

Wij hebben kennis van alle projectdisciplines:

  • technisch management
  • omgevingsmanagement
  • contractmanagement
  • projectbeheersing

Én van de raakvlakken daartussen in elke fase van een project.

integrale projectbeheersing

Veel ervaring in complexe projectomgevingen

We voeren de projectbeheersing uit voor projecten in opdracht van de Rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen, uitvoeringsorganisaties en andere organisaties in het (semi)publieke domein. Daarbij gaat het o.a. om spoor, (water)wegen, bruggen, tunnels, viaducten, kanalen en dijk(versterkingen) en de toepassing van verschillende contractvormen, variërend van meer traditionele contractvormen tot geïntegreerde contractvormen (zoals Design Build Finance Maintain (DBFM)).

Werken bij Palladio

Wil jij het verschil maken in de grootste infrastructurele projecten van Nederland? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Download onze productfolder

Palladio legt in haar aanpak van governance-vraagstukken de verbinding tussen de gezamenlijke doelstellingen en verschillende belangen van de stakeholders met de wijze van beheersen, sturen, verantwoorden en toezicht houden.

Palladio logo
Download onze productfolder
"Palladio Public Governance"

Werk waar we trots op zijn

Rijkswaterstaat

AIRBIM

Rijkswaterstaat

Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA)

Rijkswaterstaat, Prorail en Gemeente Amsterdam

Zuidasdok

Rijkswaterstaat

ViA15

Rijkswaterstaat

Spitsmijden A2 Nederweert – Eindhoven

Rijkswaterstaat

N35 Nijverdal – Wierden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Marcus Blom,
Business unit Projectmanagement
Wilt u meer weten over deze dienstverlening en wat Palladio voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website of neem direct contact op met mij.
070 365 6063