Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Financien, control en audit

Palladio ondersteunt de financiële aspecten van besturen en project-, programma- of organisatiebeheersing.

​Binnen de organisatie zorgen wij voor de juiste sturingsinformatie om de doelstellingen en ambities te realiseren. We geven van een betrouwbaar beeld van de financiële status van een organisatie aan het management of andere stakeholders. En we doen aanbevelingen voor de verbetering van de inrichting van de bedrijfsprocessen. ​

Werkzaamheden binnen programma’s en projecten moeten op tijd en binnen budget worden gerealiseerd. Wij leggen in de inrichting van het financieel management altijd de relatie met de scope en de planning van het project, en maken het risicoprofiel inzichtelijk is zodat het beheerst kan worden.

Samen met Balance, TASK en Primaned Projectadvies vormen wij EIFFEL Projects. Een sterk collectief in integrale projectbeheersing. Lees verder op de nieuwe site.

Control- en auditfunctie

Naast het inrichten en uitvoeren van het financieel management van programma’s en projecten zijn een eigenstandige control- en auditfunctie van belang voor de adequate beheersing van de factor geld. De controlfunctie bewaakt de uitvoering van het project en ziet er op toe dat afwijkingen ten opzichte van de afgesproken baselines worden geïdentificeerd. De controlfunctie zorgt in dat geval voor het voorstellen van beheersmaatregelen om te zorgen dat de scope van het project alsnog binnen de gestelde kaders op het gebied van tijd en geld gerealiseerd wordt. Een effectieve controlfunctie is onafhankelijk gepositioneerd ten opzichte van het projectteam dat verantwoordelijk is voor het realiseren van de projectdoelstellingen. Op deze manier zijn er binnen een project of programma voldoende check en balances.

Naast de controlfunctie is het van belang audits uit te voeren op de belangrijkste risico’s van een programma of project. Palladio groep stelt voor programma’s en projecten op basis van de risicodossiers auditplannen op en voert deze audits uit.

Werken bij Palladio?

Wil je ook aan de slag met de financiële ondersteuning van de mooiste projecten van Nederland? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Download onze productfolder

Palladio legt in haar aanpak van governance-vraagstukken de verbinding tussen de gezamenlijke doelstellingen en verschillende belangen van de stakeholders met de wijze van beheersen, sturen, verantwoorden en toezicht houden.

Palladio logo
Download onze productfolder
"Palladio Public Governance"

Werk waar we trots op zijn

Rijkswaterstaat

AIRBIM

Rijkswaterstaat

Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA)

Rijkswaterstaat, Prorail en Gemeente Amsterdam

Zuidasdok

Rijkswaterstaat

ViA15

Rijkswaterstaat

Spitsmijden A2 Nederweert – Eindhoven

Rijkswaterstaat

N35 Nijverdal – Wierden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Patricia Tjong ,
Directeur
Wilt u meer weten over deze dienstverlening en wat Palladio voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website of neem direct contact op met mij.
070 365 6063