Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Palladio is onderdeel van

Contract-management

Wij leveren contractmanagers en ondersteunen opdrachtgevers op contactbeheersing. Contractmanagement is de procesmatige beheersing van de vaststelling van de inkoopbehoefte, de opstelling van het inkoopplan, de contractvoorbereiding, aanbesteding en contractbewaking binnen de randvoorwaarden van tijd, geld, kwaliteit en risico. We hebben ervaring met alle contractvormen zoals E&C, D&C en DBFM.

Als contractmanager kunnen wij de verantwoordelijkheid nemen voor de beheersing van het gehele proces van contractvoorbereiding – aanbesteding en –uitvoering richting verschillende marktpartijen. In dit proces:

  • stellen we het inkoopplan op, met aanbestedingsstrategie en contractvorm;
  • begeleiden we de daadwerkelijke contractering (met de daarbij behorende aanbestedings- en contractdocumenten);
  • stellen we het contractbeheersingsplan op;
  • begeleiden we de contractuitvoering.

Samen met Balance, TASK en Primaned Projectadvies vormen wij EIFFEL Projects. Een sterk collectief in projectmanagement en contractmanagement. Lees verder op de nieuwe site.

Contractmanagement van Palladio

Vaststellen van de inkoopbehoefte
Opstellen van het inkoopplan en contractvoorbereiding
Aanbesteding
Contractbewaking

Systeemgerichte Contract Beheersing

Voor een succesvolle contractbeheersing is Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB) een waardevol instrument. SCB is een contractmanagementmethode waarbij de opdrachtgever op afstand controle en toezicht houdt op het werk dat een leverancier uitvoert. Daarbij krijgt de leverancier (expert) de objectieve mogelijkheid om aan te tonen dat hij aan de contracteisen voldoet. SCB wordt met name toegepast in de civiele sector, maar hoeft zich niet hiertoe te beperken.

Onze ervaring leert dat met SCB het gewenste inzicht in projecten wordt verkregen en de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer kan worden geobjectiveerd en bestuurt. Het leveren van SCB team realiseren wij desgewenst productgericht. Ook is SCB goed te verbinden aan het risicomanagement dat we veelal bij projecten uitvoeren. Het aansturen en opzetten van SCB is door Palladio al vaak en succesvol uitgevoerd bij gemeenten, provincies en Rijksoverheid.

Werken bij Palladio?

Wil je ook aan de slag als contractmanager op de grootste projecten van Nederland? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Download onze productfolder

Palladio legt in haar aanpak van governance-vraagstukken de verbinding tussen de gezamenlijke doelstellingen en verschillende belangen van de stakeholders met de wijze van beheersen, sturen, verantwoorden en toezicht houden.

Palladio logo
Download onze productfolder
"Palladio Public Governance"

Werk waar we trots op zijn

Rijkswaterstaat

AIRBIM

Rijkswaterstaat

Schiphol – Amsterdam – Almere (SAA)

Rijkswaterstaat, Prorail en Gemeente Amsterdam

Zuidasdok

Rijkswaterstaat

ViA15

Rijkswaterstaat

Spitsmijden A2 Nederweert – Eindhoven

Rijkswaterstaat

N35 Nijverdal – Wierden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Patricia Tjong,
Directeur
Wilt u meer weten over deze dienstverlening en wat Palladio voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website of neem direct contact op met mij.
070 365 6063